NOMA餐厅

时间:2018-11-28  来源:网络  作者:网络 阅读量:

▼开放式的厨房,the Noma kitchen is designed like a panopticon ©Rasmus HjortshojoN3名设网资讯中心

oN3名设网资讯中心

oN3名设网资讯中心

▼厨师们可以从这里看到整个厨房和客人区,from here, the chefs can oversee the entire kitchen and guest areas ©Rasmus HjortshojoN3名设网资讯中心

oN3名设网资讯中心

▼层叠的木板看上去如同木材场堆放整齐的木料,stacked timber planks resemble neatly piled wood at a lumber yard ©Rasmus HjortshojoN3名设网资讯中心

oN3名设网资讯中心

▼厨房细部,detailed view ©Rasmus HjortshojoN3名设网资讯中心

oN3名设网资讯中心

BIG创始人Bjarke描述道:“新Noma餐厅融入了传统的餐厅理念,将厨房置于整体空间的核心地位,使抵达区、休息室、烧烤区、品酒区和私人用餐区全部围绕在其周围。这样的布局方式使厨师们能够放眼餐厅的每个角落,同时也使每位客人能够感受到’幕后’正在发生的事情。以玻璃覆盖的路径将这些’建筑中的建筑’连接起来,使厨师和客人们能够随时感受天气、阳光和季节的变化,从而让自然环境也成为美食体验中不可或缺的一部分。oN3名设网资讯中心

▼入口走廊,entry way ©Rasmus HjortshojoN3名设网资讯中心

oN3名设网资讯中心

Bjarke continues, “the new Noma dissolves the traditional idea of a restaurant into its constituent parts and reassembles them in a way that puts the chefs at the heart of it all. Every part of the restaurant experience – the arrival, the lounge, the barbeque, the wine selection and the private company – is all clustered around the chefs. From their central position, they have a perfect overview to every corner of the restaurant while allowing every single guest to follow what would traditionally happen behind-the-scenes. Each ‘building within the building’ is connected by glass covered paths that allow chefs and guests to follow the changes in weather, daylight and seasons—making the natural environment an integral part of the culinary experience.”oN3名设网资讯中心

▼用餐区概览,dining area ©Rasmus HjortshojoN3名设网资讯中心

oN3名设网资讯中心

▼私人餐室,private dining area ©Rasmus HjortshojoN3名设网资讯中心

oN3名设网资讯中心

oN3名设网资讯中心

宽阔的天窗和一系列可滑动的窗户将室外花园的景色引入室内。在餐厅外部,三个独立的玻璃房则分别用作花房、试验厨房和烘焙房。客人们可以漫步于这些建筑之间,感受具有北欧特色的材料和建造技术:烧烤区是一个可走入式的宽阔小屋,休息室则是一个完全由砖料打造的、带有壁炉的温暖空间。oN3名设网资讯中心

A large skylight and an expansive set of windows that slide to reveal the outdoor permagarden allow guests to truly sense all of the seasons and the restaurant’s natural surrounds. Outside, three free-standing glass houses provide for the restaurant’s garden, test kitchen and bakery. Guests have the opportunity to walk through each of the surrounding buildings and to experience a variety of Nordic materials and building techniques: the barbecue is a giant walk-in hut and the lounge looks and feels like a giant, cozy fireplace made entirely of brick inside and out. In-between the individual buildings are spaces enclosed with glass, allowing guests and the Noma team to roam in constant connection with nature and the changing seasons.oN3名设网资讯中心

▼以玻璃覆盖的路径将这些’建筑中的建筑’连接起来,使厨师和客人们能够随时感受天气、阳光和季节的变化,each ‘building within the building’ is connected by glass covered paths that allow chefs and guests to follow the changes in weather, daylight and seasons ©Rasmus HjortshojoN3名设网资讯中心

oN3名设网资讯中心

oN3名设网资讯中心

▼室内细部,interior detailed view ©Rasmus HjortshojoN3名设网资讯中心

  oN3名设网资讯中心

▼休息室是一个完全由砖料打造的、带有壁炉的温暖空间,the lounge looks and feels like a giant, cozy fireplace made entirely of brick inside and out ©Rasmus HjortshojoN3名设网资讯中心

oN3名设网资讯中心

  oN3名设网资讯中心

▼一系列可滑动的窗户将室外花园的景色引入室内,an expansive set of windows slide to reveal the outdoor permagarden ©Rasmus HjortshojoN3名设网资讯中心

oN3名设网资讯中心

oN3名设网资讯中心

最新效果图更多+
  • 工业风餐厅
  • 七欣天餐饮店设计
  • 百特喜餐饮店设计
  • 同和居餐饮店设计
  • 张生记餐饮店设计
  • 金百万餐饮店设计
  • 滋色臻选川菜餐厅
  • 会聚食府
热门效果图

关注名设

了解更多

我要设计

意见反馈

返回顶部

名设网意见反馈单

您好,名设网为给您造成的不便深表歉意。请您在下面的输入框内输入您的问题,名设网的工作人员会经核实后尽快进行处理。

已有10829位客户提交设计需求

我们承诺:您的隐私将被严格保密,请放心填写。

  • 王先生提交办公室设计需求 34分钟前
  • 李女士提交服装店设计需求 6分钟前
  • 吴先生提交日料店设计需求 45分钟前
  • 彭先生提交便利店设计需求 2小时前