Think of it!餐厅

时间:2018-11-29  来源:网络  作者:网络 阅读量:

▼景观化的入口区域后退且抬升于街道, a wide landscaped elevated set-back was created as a transition from the street level to the fly-ash brick masonry wallFHz名设网资讯中心

FHz名设网资讯中心

▼餐厅外的露天座位,the green band serves as a street-side cafeFHz名设网资讯中心

FHz名设网资讯中心

入口通道是一个设有水景、类似于大厅的封闭空间,将人们引向中央的开放式庭院和周围的半室内空间。内部空间呈现出一种自由而流畅的感觉,主要采用了与土地相近的材料与色彩。用餐区的座位拥有不同的开放程度。庭院周围是在现场浇筑的光滑水泥长椅。入口一侧的区域由细铁丝网构成的屏墙进行遮挡,另一侧的区域则更加开放。这两个区域皆被覆盖在波浪状的镀锌钢屋顶之下。屋面边缘的轮廓为餐厅带来强烈而有机的观感。FHz名设网资讯中心

▼入口区水景,waterscapeFHz名设网资讯中心

FHz名设网资讯中心

Beyond the wall, the entry was orchestrated through a lobby-like enclosed space (abutted by a waterbody) that ‘releases’ you into the restaurant proper, with a central open courtyard and peripheral semi-enclosed areas. The visual aesthetic within is organic and free-flowing, with materials, colours and forms that are grounded to the earth. The seating options range from the al fresco to ones with varying degrees of semi-openness. Immediately bordering the central void are smooth cement ‘benches’ created in situ. While to one side of the entrance lobby is a section shielded by a slim undulating ferrocement wall with cut-outs — more screen than wall — to the other is an open section, both are roofed by corrugated GI sheets whose edges are cut such that they, collectively, reinforce the organic look and feel.FHz名设网资讯中心

▼入口通道将人们引向中央的开放式庭院和周围的半室内空间,a lobby-like enclosed space ‘releases’ you into the restaurant properFHz名设网资讯中心

  FHz名设网资讯中心

FHz名设网资讯中心

▼内部用餐区域概览,overview of the inner spaceFHz名设网资讯中心

FHz名设网资讯中心

▼庭院周围是在现场浇筑的光滑水泥长椅, immediately bordering the central void are smooth cement ‘benches’ created in situFHz名设网资讯中心

FHz名设网资讯中心

▼弧线形的红色墙壁带来自由而流畅的感觉, the visual aesthetic within is organic and free-flowing, with materials, colours and forms that are grounded to the earthFHz名设网资讯中心

FHz名设网资讯中心

FHz名设网资讯中心

▼用餐区域被覆盖在波浪状的镀锌钢屋顶之下,the dining areas are roofed by corrugated GI sheetsFHz名设网资讯中心

FHz名设网资讯中心

FHz名设网资讯中心

配色方案选用了一种质朴的红色,入口处点缀着一抹蓝色。以水泥和MS封胶衔接的马赛克石砌墙壁与粗犷的外观保持了一致。顶部的铁架如同一个形态起伏的装置,随着光线的变化在地面上投下波纹般的阴影,在视觉上形成更加动态的效果。FHz名设网资讯中心

The colour scheme — a predominance of an earthy red, with a dash of blue at the entrance — and materials — leftover stone arranged in a homely mosaic, smooth swells of cement and MS — are aligned to a rustic look. Overhead salvaged construction iron rods form an undulating installation, almost like a heavily contoured site manifested as a wire-frame drawing. Its shadows create a rippled effect on the floor, distorting views and adding more dynamism to the vistas.FHz名设网资讯中心

▼顶部的铁架随着光线的变化在地面上投下波纹般的阴影,overhead salvaged construction iron rods form an undulating installation, whose shadows create a rippled effect on the floorFHz名设网资讯中心

FHz名设网资讯中心

FHz名设网资讯中心

当然,花园餐厅中最不能缺少的就是植物。一系列精心种植的热带植物——包括鸡蛋花、蝎尾蕉、龙血树、竹子、香蕉树和九重葛等——为餐厅带来自然而清新的氛围。庭院的中央还设有一个小小的花池,为开放的用餐区增添了一抹繁茂而旺盛的气息。FHz名设网资讯中心

And of course, where would a garden restaurant be without plants. Curated tropical greenery — frangipani, heliconia, dracaena, bamboo, banana, bougainvillea, and many more — imbue the restaurant with natural freshness. Strategic plantings — as borders, in the centre of the courtyard, a small bed in the paving of an open section, create a lush natural look.FHz名设网资讯中心

▼庭院中央的花池,the small bed in the centre of the courtyardFHz名设网资讯中心

FHz名设网资讯中心

▼庭院夜景,courtyard night viewFHz名设网资讯中心

FHz名设网资讯中心

最新效果图更多+
  • 工业风餐厅
  • 七欣天餐饮店设计
  • 百特喜餐饮店设计
  • 同和居餐饮店设计
  • 张生记餐饮店设计
  • 金百万餐饮店设计
  • 滋色臻选川菜餐厅
  • 会聚食府
热门效果图

关注名设

了解更多

我要设计

意见反馈

返回顶部

名设网意见反馈单

您好,名设网为给您造成的不便深表歉意。请您在下面的输入框内输入您的问题,名设网的工作人员会经核实后尽快进行处理。

已有10829位客户提交设计需求

我们承诺:您的隐私将被严格保密,请放心填写。

  • 王先生提交办公室设计需求 34分钟前
  • 李女士提交服装店设计需求 6分钟前
  • 吴先生提交日料店设计需求 45分钟前
  • 彭先生提交便利店设计需求 2小时前