BLITZ餐厅

时间:2018-11-30  来源:网络  作者:网络 阅读量:

▼简单而温暖的室内氛围,a simple and warm atmosphereBlr名设网资讯中心

Blr名设网资讯中心

Blr名设网资讯中心

在既有的65平方米的双层空间中,设计师保留了既有的墙壁,为的是在现有环境的基础上,尽可能地将空间本身所具有的气质和氛围展现出来。特拉维夫的城市特征展现在空间中的每个角落,并通过颜色和材料反映出来。设计师补充道:“我会很自然地想到某种材料或者颜色,或者在不经意间产生某个想法。例如,餐厅内选用的灯具在特拉维夫的阳台上随处可见,镂空的格栅也被普遍运用在热带国家。我认为最普通的事物通常就是最精致优雅的事物。”Blr名设网资讯中心

Utilising the 65m2 of the two already existing floors, Jordan Weisberg wished to transcribe what the walls and the place related to in the space. As with each of his projects, whether private or public, he wanted to work with an existing base, and to project with his first feelings and sketches. The project is full of details influenced by the city of Tel Aviv, and echoing its unique feeling especially through the colors and materials. Jordan Weisberg adds: ‘Certain materials and colors come naturally to me, some ideas appeared to me at the turn of the streets. For example, the lighting fixtures of the restaurant are based on those found above all the balconies of Tel Aviv and also the use of cement (moucharabieh) found in hot countries. In my eyes, the simplest things are often the most delicate and graceful.’Blr名设网资讯中心

▼用餐区域,dining areaBlr名设网资讯中心

Blr名设网资讯中心

▼吧台,counterBlr名设网资讯中心

Blr名设网资讯中心

弯曲而有棱角的表面与平坦而光滑的表面形成呼应,天鹅绒材质的布帘与混凝土格栅相互映衬。光泽度和暖度的差异形成了微妙而自然的对比,使人联想到阳光与大地。这种对比也体现在色彩(使人想起植物或蓝天)、材料(木材、混凝土、赤陶土)及其反射出来的色调之中。Blr名设网资讯中心

▼细部,detailed viewBlr名设网资讯中心

Blr名设网资讯中心

The dialogue is then instinctive for the architect: a curved and angular surface responds to a flat and rounded surface, a velvet textile prolongs a block of cement, one color reflects another. A refined and natural play is set between matt and gloss, cold and warm materials that recall natural elements – the sun and the earth. This play is also visible in the colors sometimes evoking plants sometimes the blue sky, raw materials (wood, concrete, terracotta) or reflective tones.Blr名设网资讯中心

▼弯曲而有棱角的表面与平坦而光滑的表面形成呼应, a curved and angular surface responds to a flat and rounded surfaceBlr名设网资讯中心

Blr名设网资讯中心

▼室内细部,interior detailed viewBlr名设网资讯中心

   Blr名设网资讯中心

设计师认为,不同的空间应当是混合且相互作用的。餐厅中采用了法国著名设计师Mathieu Lehanneur设计的吊灯,也使用了十分普通的固定灯。不同的空间在视觉上也形成了交互:厨房和餐厅相互敞开,楼梯则通向位于会客室和冬季花园之间的一个私人区域,带来隐蔽而惬意的休息空间。Blr名设网资讯中心

For Jordan, the different universes must mix and interact. For example, the choice of lighting fixtures where imposing suspensions of a famous French designer, Mathieu Lehanneur, converse with quieter applications. The interaction is also visible in spaces that interlock with each other, the kitchen opens on the dining room and vice versa. Further on, the staircase takes us to a felted privatized space, between a boudoir in the colonial style and a winter garden, which invites one to escape and for entertainment.Blr名设网资讯中心

▼私人休息室,a felted privatized spaceBlr名设网资讯中心

Blr名设网资讯中心

最新效果图更多+
  • 工业风餐厅
  • 七欣天餐饮店设计
  • 百特喜餐饮店设计
  • 同和居餐饮店设计
  • 张生记餐饮店设计
  • 金百万餐饮店设计
  • 滋色臻选川菜餐厅
  • 会聚食府
热门效果图

关注名设

了解更多

我要设计

意见反馈

返回顶部

名设网意见反馈单

您好,名设网为给您造成的不便深表歉意。请您在下面的输入框内输入您的问题,名设网的工作人员会经核实后尽快进行处理。

已有10829位客户提交设计需求

我们承诺:您的隐私将被严格保密,请放心填写。

  • 王先生提交办公室设计需求 34分钟前
  • 李女士提交服装店设计需求 6分钟前
  • 吴先生提交日料店设计需求 45分钟前
  • 彭先生提交便利店设计需求 2小时前