Coco Retro餐厅

时间:2018-12-06  来源:网络  作者:网络 阅读量:

restaurant and the lower floor is a wine cellar (under development) dedicated to the wine collection of the owner.HMK名设网资讯中心

HMK名设网资讯中心

进入餐厅,客人首先要经过一个闪耀着光泽的圆形黄铜吧台,其独特的造型在支配着大堂空间的同时,还吸引着街道上路人们的目光。经过一道由木材和玻璃制成的隔墙之后,便顺着定制的黑白棋盘格地面一路走进啤酒吧内部。原有的砖墙被保留下来,搭配以木架和贯穿了整个天花的深色镶板,装饰着黄铜元素的精致球形灯具从上方垂挂下来。暗色调的室内装潢包括了深棕色的座椅以及枣红色的桌面。HMK名设网资讯中心

Guests enter through a lobby-bar area with a unique circular shiny brass bar counter, which dominates the space and provides a perfect welcoming place for people watching on the street outside. Passing through a wooden and glass divider screen, a black and white bespoke checkerboard flooring, leads you to the brasserie. Here the existing brick walls have been left exposed with natural wooden shelves and dark wooden panels that line the walls and traverse up onto the ceiling from which hang beautiful globe lights with brass accents. The dark colour palette includes dark-brown seating and Bordeaux tinted tables.HMK名设网资讯中心

▼门厅处的圆形黄铜吧台吸引着路人的目光,the unique circular shiny brass bar counter provides a perfect welcoming place  ©Alan WilliamsHMK名设网资讯中心

   HMK名设网资讯中心

HMK名设网资讯中心

▼经过玻璃隔墙进入啤酒吧,entering into the brasserie by passing through a wooden and glass divider screen  ©Alan WilliamsHMK名设网资讯中心

HMK名设网资讯中心

HMK名设网资讯中心

▼啤酒吧原有的砖墙被保留下来,并搭配以深色木材,the existing brick walls have been left exposed with natural wooden shelves and dark wooden panels  ©Alan WilliamsHMK名设网资讯中心

HMK名设网资讯中心

▼暗色调的室内装潢包括了深棕色的座椅以及枣红色的桌面,the dark colour palette includes dark-brown seating and Bordeaux tinted tables  ©Alan WilliamsHMK名设网资讯中心

HMK名设网资讯中心

黑色的楼梯向上延伸至明亮而奢华的餐厅空间,白色和粉蓝色的搭配带来与首层迥然不同的空间氛围。设计师拆掉了原来的天花板,裸露的屋顶结构增强了垂直方向上的空间感受。轻盈的木柱框架将壁炉区域和餐厅的其它区域分隔开,从而创造出一个具有私密感的空间,并由上方轻柔垂下的吊灯照亮。定制的三角形图案的地面为空间赋予了现代气息,透过传统风格的含铅玻璃,可以看见对面火车站上的时钟。HMK名设网资讯中心

A dark-black staircase leads to a bright, luxurious and modern restaurant space where the white and powder blue colour palette provide a stark contrast to the dark atmosphere of the ground floor. The existing ceiling has been removed to expose the roof structure and to give a vertical orientation to the space. A light wooden columns screen frame divides the fireplace area from the rest of the restaurant and creates a space within the space gently lighted up by pendant lights providing an intimate area to the restaurant room. A bespoke triangular pattern flooring gives a touch of modernity to this space that faces the train station clock through a traditional leaded window.HMK名设网资讯中心

▼二层的现代餐厅,the modern restaurant space on the first floor  ©Alan WilliamsHMK名设网资讯中心

HMK名设网资讯中心

▼木柱框架将壁炉区域和餐厅的其它区域分隔开,a light wooden columns screen frame divides the fireplace area from the rest of the restaurant  ©Alan WilliamsHMK名设网资讯中心

HMK名设网资讯中心

HMK名设网资讯中心

▼背景处可看到开放布局的厨房,an open plan kitchen reveals itself on the background  ©Alan WilliamsHMK名设网资讯中心

HMK名设网资讯中心

▼朝向窗边的区域可以看见火车站上的时钟,the space that faces the train station clock through a traditional leaded window  ©Alan WilliamsHMK名设网资讯中心

HMK名设网资讯中心

HMK名设网资讯中心

HMK名设网资讯中心

最新效果图更多+
  • 工业风餐厅
  • 七欣天餐饮店设计
  • 百特喜餐饮店设计
  • 同和居餐饮店设计
  • 张生记餐饮店设计
  • 金百万餐饮店设计
  • 滋色臻选川菜餐厅
  • 会聚食府
热门效果图

关注名设

了解更多

我要设计

意见反馈

返回顶部

名设网意见反馈单

您好,名设网为给您造成的不便深表歉意。请您在下面的输入框内输入您的问题,名设网的工作人员会经核实后尽快进行处理。

已有10829位客户提交设计需求

我们承诺:您的隐私将被严格保密,请放心填写。

  • 王先生提交办公室设计需求 34分钟前
  • 李女士提交服装店设计需求 6分钟前
  • 吴先生提交日料店设计需求 45分钟前
  • 彭先生提交便利店设计需求 2小时前