Aesop品牌全球第100家分店

时间:2018-04-12  来源:tu.masode.com  作者:名设网 阅读量:

/wp-content/uploads/2014/12/_c_50z9hS3l6WZWwKArbOTqEYs9aKEbORuzBQvDyVnh1v70i9oR_VeqmCHdyvXmpjdUyHBn4s7YHYC5tvy0DTm0pbKm9TUH93Kv.jpgDEQ名设网资讯中心

 DEQ名设网资讯中心

Aesop品牌全球第100家分店于2014年12月13日在挪威奥斯陆开张。新店面积为66平方米,设计师以“少就是多”的理念来进行设计,仅采用两种主材料和一种基调色。以极简体现出现代与传统的精髓。特别是天花板上的交叉圆顶天花,具有东正教的遗风。该动态的造型再结合灯光设计,最终创造出具有层次的丰富视觉效果。放在商店中心的产品展示台和洗手槽也采用了与顶部天花相一致的语言。墙砖被粉刷上白色,与磨砂的天花石膏形成表面机理丰富的协同色调。在此基础上,货架上的产品与洗手台上的黄铜水龙头格外引人注意。DEQ名设网资讯中心

 DEQ名设网资讯中心

/wp-content/uploads/2014/12/_c_k08IYm6e1HUOvVFRZ6fOStnxbHwfpgdhCAsqUVINBK1tzgahC7uzneeFDXNVMBYJghSx8fZibmbHObbw3of58eNEnMpAe7QS.jpgDEQ名设网资讯中心

 DEQ名设网资讯中心

form the architect : Aesop’s store no. 100 – Aesop’s first Norwegian signature storeDEQ名设网资讯中心

On Saturday, December 13th, Aesop’s very first signature store in Norway was opened in Prinsensgate in Oslo. The store, designed in collaboration with Snøhetta, is the 100th Aesop store to be opened worldwide.DEQ名设网资讯中心

 Inspired by the sensory experience of the Aesop consultation process, the architectural exploration began by revealing materials and surfacesthat have been hidden and covered within the space, some dating back to the 1800s – a process of archeology. Once revealed in the renovationprocess, the cosmetic of the new materiality was added to the interior’s existing surfaces, contemporizing the old.DEQ名设网资讯中心

 DEQ名设网资讯中心

/wp-content/uploads/2014/12/_c_hiQtEKIOUqgYSQCgHb48PjejwgKM7sz9IVH-pqXzZW8eCO5BREkGw1UnKZGnNLqHNZzrC2oxkaYD24lpNPh9XiTfMHVpN6PC.jpgDEQ名设网资讯中心

 DEQ名设网资讯中心

In this intimate 66 square meter space, our goal was to do a lot with little; to play with contrasts in both material and form – with the contemporary and the traditional. The interior has been reshaped most dramatically where there was most freedom to do so – on the ceiling plane. Here, a traditional form reminiscent of Orthodox churches and monasteries has been contemporized in ten imposing, intersecting domes, finished with matte gypsum plaster to accentuate their varying proportions.DEQ名设网资讯中心

 This dynamic surface not only creates a sense of depth and wonder, it also allows for playful experimentation with lighting and acoustics.DEQ名设网资讯中心

 DEQ名设网资讯中心

/wp-content/uploads/2014/12/_c__fpW4GBupU44kFA0nqTJiC3n47VK_VxvW7GC8FwwL2bwn-tcuwofqv3h8iex1app4ERAleN13cmNfWMKFutc3RcYtXgvuYIr.jpgDEQ名设网资讯中心

 DEQ名设网资讯中心

The movement through the space is directed by the centrally located sink. This is where the customers wash their hands, products can be tested, and demonstrations can be made. Its form replicates those of the ceiling domes almost in reverse. The multiple domes in the ceiling function to de-focus the space, while the single wash basin focuses the activities.DEQ名设网资讯中心

 DEQ名设网资讯中心

Original floor tiles are treated with a warm, pale finish to effect a cloudy surface that compliments restored and whitewashed walls. The products themselves are evenly exhibited on simple shelves and discreet horizontal niches. The products play the part of supporting actors where the customer is the lead. Brass taps and fixtures contrast the predominantly monochromatic palette.DEQ名设网资讯中心

 DEQ名设网资讯中心

/wp-content/uploads/2014/12/_c_pOKJsEy4DpYmO7SOL3SLxmWOWeC1JVwZQag7R20g3TGrAT5T9kejR7FVb1r9d7A1nAU95WtX3eit5ddaAYWxaQhpZooYSElS.jpgDEQ名设网资讯中心

/wp-content/uploads/2014/12/_c_sTNu1A7ACgAapZtB8bkng9N-5g1Gt0arBLMusaqHB0d7Not6bK3LkG1Dw09Oy-dVHLiFgwkG8ZKDKO0hZVgkArrPb0CxzfY-.jpgDEQ名设网资讯中心

/wp-content/uploads/2014/12/_c_YgDj-2UFWrmmvtbJXE3em4PmBLUGRL4nfsA9GoO52rK3g2nkfITws_2ha7RWEPGvjZR_zcUqNldIZQj1TQYFzOCS_r_Z0PTl.jpgDEQ名设网资讯中心

photo © AesopDEQ名设网资讯中心

最新效果图更多+
  • 伊索aesop新宿店
  • dr.brandt 化妆品品牌店
  • YESA(亿莎)
  • ZREOM(正容品牌)
  • 3ce专卖店
  • 美妆店装修
  • 化妆品展厅设计
  • 妆臣化妆品店面装修设计
热门效果图

关注名设

了解更多

我要设计

意见反馈

返回顶部

名设网意见反馈单

您好,名设网为给您造成的不便深表歉意。请您在下面的输入框内输入您的问题,名设网的工作人员会经核实后尽快进行处理。

已有10829位客户提交设计需求

我们承诺:您的隐私将被严格保密,请放心填写。

  • 王先生提交办公室设计需求 34分钟前
  • 李女士提交服装店设计需求 6分钟前
  • 吴先生提交日料店设计需求 45分钟前
  • 彭先生提交便利店设计需求 2小时前